Andrej B.
-
- Site Admin
Andrej B.
(Prenos iz arhiva)
-
Pozdravljeni,
Sem nov član foruma. Letos sem zasadil nov sadovnjak mešanih sort sadja.
V sadovnjaku imam:
Vinogradniška breskev navadna, vinogradniška rdeča, domača češplja, sliva topend, sliva sangue di drago, sliva claudia regina rumena, hruška novembrska, višnja maraska, višnja grofova, češnja kordia, češnja regina, mirabela nancy, kaki čokolatino, marelica ogrska, marelica novosadska in še štiri fige za poizkus.
Če bo še kaj prostora na vrtu, pa posadim še dve hruški: Harrow Sweet in dolgorepko.
Sem nov član foruma. Letos sem zasadil nov sadovnjak mešanih sort sadja.
V sadovnjaku imam:
Vinogradniška breskev navadna, vinogradniška rdeča, domača češplja, sliva topend, sliva sangue di drago, sliva claudia regina rumena, hruška novembrska, višnja maraska, višnja grofova, češnja kordia, češnja regina, mirabela nancy, kaki čokolatino, marelica ogrska, marelica novosadska in še štiri fige za poizkus.
Če bo še kaj prostora na vrtu, pa posadim še dve hruški: Harrow Sweet in dolgorepko.
-
- Kraj: Domžale
-
Andrej Banko je napisal/a: |
Pozdravljen, Kar manjka manjka zadnja leta tukaj gor aktivnih sadjarjev. Vidim, da si kar pogumno zastavil z mnogo koščičarji. Srečno ! |
Hvala Andrej Banko !
Sadovnjak imam na novi parceli, ki sem jo lani kupil. Poleg sadovnjaka imam še cca 800m2 zelenjavnega vrta. Tako da dolgcajt mi nebo.
Sem se že pred leti ukvarjal z sadjem, samo je šel tist kos zemlje v druge roke zaradi dedovanja.