Varovanje naših vrtov in sadovnjakov pred tatovi
-
- Site Admin
Varovanje naših vrtov in sadovnjakov pred tatovi
(Prenos iz arhiva)
-
Včeraj sem hotel zasejati grah pa me je minilo.
Poleg njivice imam tudi nanovo zastavljen sadovnjak z dvajsetimi dreveščki mešanega sadja. Ponoči mi je en sprevržen osebek izpulil in ukradel šest dreves sadja. Ne morem verjeti da obstaja tudi tak človek.
Najhuje je, ker sem sadje sadil z bolečino in na kolenih, ker imam okvaro hrbtenice.

Poleg njivice imam tudi nanovo zastavljen sadovnjak z dvajsetimi dreveščki mešanega sadja. Ponoči mi je en sprevržen osebek izpulil in ukradel šest dreves sadja. Ne morem verjeti da obstaja tudi tak človek.
Najhuje je, ker sem sadje sadil z bolečino in na kolenih, ker imam okvaro hrbtenice.
-
- Kraj: Domžale
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
AndrejB: naj se mu zataknejo v grlu!
Preostalo pa hitro premaži s kakšnimi fajn smrdljivimi živalskimi odpadki, da si bo vsaj roke umazal.
Če pa jih je tat našel, ker bere naš forum, ga lepo prosim, da jih prinese nazaj, saj njemu ne bodo rodila. Če je že začel na tak način, jih tudi naprej ne bo znal negovati.Nazadnje urejal/a muha 18 Mar 2023 10:40; skupaj popravljeno 1 krat

Preostalo pa hitro premaži s kakšnimi fajn smrdljivimi živalskimi odpadki, da si bo vsaj roke umazal.

Če pa jih je tat našel, ker bere naš forum, ga lepo prosim, da jih prinese nazaj, saj njemu ne bodo rodila. Če je že začel na tak način, jih tudi naprej ne bo znal negovati.Nazadnje urejal/a muha 18 Mar 2023 10:40; skupaj popravljeno 1 krat
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
lpmami je napisal/a: |
Andrej B, kakšna pa je lovska kamera in kje se dobi? Že nekaj časa razmišljam, da bi pri hiši v bližini gozda rabila nekaj takega. |
lpmami, tule je en link, kako izgledajo kamere. Moraš še malo pobrskat po spletu, glede cene.
https://www.lovska-kamera.si/?gclid=EAIaIQobChMInofJufXl_QIVWcjVCh1z0AGBEAAYAyAAEgIcwfD_BwE