Novost plačevanja na avtobusih LPP

crtj-admin
Site Admin

Novost plačevanja na avtobusih LPP

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

No, ni čisto novost, velja od novembra lani, pripravno za tiste, ki le redko pridete v LJ in bi vam bilo odveč kupiti URBANO:

Po novem se vožnje lahko plačuje tudi s karticami Mastercard in Visa (ne pa, izgleda, z Maestrom od NLB).

Še to: kdor želi istočasno plačati za več oseb, mora to povedati vozniku, preden prisloni kartico na aparaturo.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Lepo, da si nas seznanila s tem. Zdaj bo treba seznaniti le še voznike avtobusov.
Sem šla v petek na polikliniko na kontrolo. Ker je tam okrog izredno težko (in drago) parkirati, sem prosila zeta, da me pelje do Stegen, kjer je v službi. Grem na vlak, a sem spregledala, da pelje samo do Šiške. Končna postaja Šiška.
Grem pri Hali Tivoli na mestni avtobus in mi pove, da lahko plačam samo z Urbano. Ki je seveda nimam, za tiste dvakrat na leto, ko bi jo rabila. In mi dovoli, da se peljem brez karte, v upanju (z obeh strani), da ne pride kontrolor.
Potem pa mi dve prijazni upokojenki razložita vse: kje se Urbana kupi, kje je cenejša in tudi to, da lahko plačam z bančno kartico. Ki mi je voznik sploh ni omenil. Imam pa od NLB, kjer mi piše world debit._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ja z novimi karticami od NLB, tistimi, kjer piše gor DEBIT se lahko plačuje tudi na avtobusu. Te čase jih pospešeno menjajo tudi, če rok veljavnosti še ni potekel.
Odgovori

Vrni se na “Čvek”