Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

shranke iz paradižnika

crtj-admin
Site Admin

shranke iz paradižnika

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ker sem imela zelo slab pridelek paradižnika, ugotavljam, da z lastnimi zalogami ne bomo "zvozili" do novega pridelka. Ker ne bi rada kupovala paradižnikove mezge v trgovini, sprašujem vas, ali je kdo pripravil več paradižnikovih shrankov, kot jih bo porabil.

Zanima me predvsem mezga, lahko pa tudi vloženi koščki paradižnika.

Seveda ne mislim, da bi mi dobrote podarili, ampak bi jih plačala. V protivrednosti pa lahko ponudim tudi moj česen, svež ali sušen in zmlet v prah._________________naredimo svet lepši
Odgovori