Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Plamenka, kdaj prej si posadila toliko lepotic? ena lepša od druge. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljena Plamenka
Ta kotiček me popelje daleč, daleč nazaj, ko sem bila še mala in sem bila pri stari mami v hribih. Ta plot, te vrtnice se prekrasne (stara mama ni imela tako žlahtnih, a bile so čudovite).
Hvala, ker si me popeljala v rano otroštvo.

Naj ti lepo cvetejo in ti dajo veliko veselja
pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala! Wink

Voda, večino sem posadila jeseni, 2013.
Cinija, tisti zeleni plot je sosedov in kar prav pride. Wink
Uporabniški avatar
Plamenka

Nekaj cvetov vrtnic, ki jih imam od jeseni:

Belle de Segosa

Red Leonardo da Vinci

Melody Parfume, polno cvetov, vendar so manjši, kot v prvem cvetenju.

NN od Tiane, cvetovi žarijo, s fotoaparatom tega ne znam ujeti.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Čudovite so. Ta od Tiane ti je prekrasna. Meni je jedva preživela. Sem že namerava spulit tisto palčko, pa zagledam en mali brstek, tako da sem vedela, da je živo. No sedaj je velika cca 15 cm. Samo, da je živa. Sem že s tem zadovoljna, oči past bom pa hodila na tvojo he he
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka

Mislim, da ti bo hitro zrasla in boš lahko kmalu občudovala tudi svojo.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Joj, kako lepe vrtnice imaš, vsaj polovico bi jih imela takoj, posebno tiste s pisanimi cvetovi. Letos me spet dražijo novi nakupi, čeprav vem, da bom nekaj mojih triletnih morala presaditi na drug kraj._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Plamenka

Tudi jaz odkrivam vedno nove in nove, ki so mi všeč, pa bo treba tudi seliti nekatere. Marija, če boš kdaj želela kak potaknjenec, kar povej.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Plamenka, sem prav vesela, da ti tako lepo dela tista NN vrtnica. Vidim, da ima že kar nekaj cvetov.
Uporabniški avatar
Plamenka

Res lepo dela, kljub temu, da ji je prvi popek 27.4. polomil sneg in da je še zelo mlada. Trenutno cveti še en cvet, potem bo pa spet imela pavzo. Če bi še ime izvedela...
Odgovori