Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Žlahtnjenje vrtnic in sejanci
Moderator: Melona
Vidim, ja, v postu 28. maja sem jo pokazala, ampak potem se je še lepo razcvetela.
Manjka pa ASL X HTK 1, Frozen in time:
Pa ASLL X HTK 2, No doubt:
Pa meni najljubši ASL X HTK 6, In deed:
In FXS 1_1, Just fit:
Še FXS 2_1, Papyrus:
Ter FXS 2_4, A pillow:
Pa tudi FXS 2_5:
Seveda tudi FXS 2_6:
In FXS 2_7:
To je to in če sem katerega že prej pokazala in zdaj spet, vemo; od viška glava ne boli .
Manjka pa ASL X HTK 1, Frozen in time:
Pa ASLL X HTK 2, No doubt:
Pa meni najljubši ASL X HTK 6, In deed:
In FXS 1_1, Just fit:
Še FXS 2_1, Papyrus:
Ter FXS 2_4, A pillow:
Pa tudi FXS 2_5:
Seveda tudi FXS 2_6:
In FXS 2_7:
To je to in če sem katerega že prej pokazala in zdaj spet, vemo; od viška glava ne boli .
Ja, seveda In deed (ali se piše tudi druga beseda z veliko začetnico, glede da je to vrtnica) je tudi fenomenalna. Ima kot vidim temnejšo sredino a manjka mi še ena slika, kako se razcveti, ki je nisi nikoli objavila, da sploh vidim kakašna je razcvetena. Ali jo imaš?
Kakšna je razlika med njima v rasti in vonju danes, ko sta že nekoliko odrasli, obe sta verjetno zdravi?
To pa so sortni primerki. _________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Kakšna je razlika med njima v rasti in vonju danes, ko sta že nekoliko odrasli, obe sta verjetno zdravi?
To pa so sortni primerki. _________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Izvolite, gospa profesorica . Seveda boste opazili, da je to fotografija drugega cveta, ne istega. Isti je namreč začel veneti, ne da bi do konca opravil delo. In ja, obe pokata od zdravja. Spodaj imata še vedno lanske pikaste liste, novi pa so za zdaj brezhibni. In nobene plesni.
Bi morale biti vse besede z veliko, ja. Sem se spomnila nekje vmes med nalaganjem na HMF, pa sem si mislila, da naj bo vse enako narobe in bo vse enako prav, ko bom popravila .
Orhy, ne ga lomit, zakaj pritožbo? Omenjena gospoda sta oba velika človeka, izjemno ju spoštujem! In verjamem, da bi oba kvečjemu ponudila svoji roki, če bi ju prosili zanju. DLVS s pedsednico gospo Čopi najbrž prav tako. Saj veš, ljubezen do vrtnic lahko samo zbližuje in združuje.
Cinija, pohiti, ti čuvava prost sedež za pristanek !
Bi morale biti vse besede z veliko, ja. Sem se spomnila nekje vmes med nalaganjem na HMF, pa sem si mislila, da naj bo vse enako narobe in bo vse enako prav, ko bom popravila .
Orhy, ne ga lomit, zakaj pritožbo? Omenjena gospoda sta oba velika človeka, izjemno ju spoštujem! In verjamem, da bi oba kvečjemu ponudila svoji roki, če bi ju prosili zanju. DLVS s pedsednico gospo Čopi najbrž prav tako. Saj veš, ljubezen do vrtnic lahko samo zbližuje in združuje.
Cinija, pohiti, ti čuvava prost sedež za pristanek !
Gospa profesorica, ha, ha... Tudi ta drugi cvet je očitno tako narejen, da se ne razširi do konca. Prekrasen je. Ko ju bom videla v živo, ti bom povedala, kateri me je bolj očaral, a že sedaj se mi zdi da me bosta oba zelo očarala. Že na daleč čutim njuno vrednost.
Orhy, čisto se strinjam z Melono, prave ljudi vrtnice združujejo in se veselimo skupaj eden za drugega in to je najlepše. Je pa teh nekaj Meloninih pridobitev nekaj večjega se mi zdi, kot trenutno še izgleda._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Orhy, čisto se strinjam z Melono, prave ljudi vrtnice združujejo in se veselimo skupaj eden za drugega in to je najlepše. Je pa teh nekaj Meloninih pridobitev nekaj večjega se mi zdi, kot trenutno še izgleda._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.