Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ko srce zaigra......

Moderator: Melona

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Rene, tole pa je pogled! Enkratno!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako mogočne so!
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Nekako sem zaspala pri tej tehnologiji. Upam da mi je ratalo ponovno naštudirat in da se bodo fotografije videle Embarassed

Letos sem glede na obilico snega in dolgo, predolgo zimo nekatere od lepotic morala kar konkretno porezati. Sem se kar malo bala, kako bo vse bolj revno, pa se zdaj ko je nastopil čas cvetenja kaj dosti niti ne opazi. je pa čisto pomešan vrstni red cvetenja.

Prva je zacvetela Rosa moyesii 'Geranium'
Rosa moyesii 'Geranium' Rosa moyesii 'Geranium'

Nato je pod nebesnim svodom svoje zvončaste cvetove pokazala Mme. Grégoire Staechelin
Mme. Grégoire Staechelin Mme. Grégoire Staechelin

Zoé je hvaležna, da ji ne omejujem prostora
Zoé Zoé

Leda je tik pred polnim razcvetom
Leda Leda

in v njeni neposredni bližini še Duc de Cambridge s svojimi polnimi in težkimi cvetovi

Duc de Cambridge
Duc de Cambridge

Tako - poskusla sem in upam da mi je ratalo...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prečudovito!
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Krasne Smile_________________sonček je in .....
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čudovito, da ne bi nehala....._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prekrasno, nekaj zelo posebnih imaš, čestitam.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Melona mam res nekaj posebnih, ampak to so tiste izpod tvojih in Poezijinih rok. Res sem očarana nad njimi. Za prvo leto imajo vse krasno in bohotno rast. Ni mi jih uspelo poslikat, ma leta še ni konec in upam da me bodo počakale do naslednjega tedna, da bom nadlajevala še s kakšno sliko.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Rene, imaš prav poseben okus pri izbiranju svojih adutov Very Happy in očitno tudi posebno klimo ter zelooo zelene prste.Čestitam in tudi tebi priklon !
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Prelepe so, vse. Čestitke...
Odgovori