Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2016
Me zanima, ali kdo pozna, katera sorta čilija je na sliki. Sadika je visoka cca en meter, lani pa so bili zreli plodovi temno rdeče barve, sedaj so še zeleni, kot se vidi na sliki. Sadika je posajena lani, nato sem jo prezimil in je letos prav lepo pognala, tako da je sedaj drugo leto, ko rodi.
_________________kar zraste pač zraste
_________________kar zraste pač zraste
thag je napisal/a: |
ne sekiraj se, jih boš imela kasneje, ko jih drugi ne bodo več :P jaz imam cherry bombe, pa me zanima, ene, katere sem dobil semena, oz feferone in sem sam naredil sadiko rastejo navzdol, kupljeni pa rasejo navzgor. Morda razlicne sorte? |
Ja, dve sorti sta to. Cherry bombs in red cherry ali nekaj takega. Imam tudi take, eni rastejo v šopku navzgor, drugi pa lepo navzdol. Zaenkrat seveda navzgor rastoči zeleni, dol rastoči pa so 4 in že rdeči.
Sem prehitro jamrala, sicer so sadike čilijev majhne, ampak vsaka je nastavila že par popkov. Nekaj vseeno bo
Eccola pa sem danes tudi jaz imel manjšo berico mojih "cherry -nevem kaj " rasejo navzgor.
Prilagam slikice obeh rastlin tistih ki rasejo navzgor in cherry bombov
pobral sem tudi eno morugo scorpion, tretja letos... jih pa ima rastlina se veliko gor, sicer še zelenih a velikih
najdimo vsiljivce hehehe
ogromen cherry
Prilagam slikice obeh rastlin tistih ki rasejo navzgor in cherry bombov
pobral sem tudi eno morugo scorpion, tretja letos... jih pa ima rastlina se veliko gor, sicer še zelenih a velikih
najdimo vsiljivce hehehe
ogromen cherry
Ja, tile cherry-ne vem kaj so verjetno Topik.
Spet eno od komercialnih imen, so pa dosti sadik pod tem imenom prodajali po raznih vrtnarijah in semenarnah.
glej tukaj:
http://www.sadikanadom.si/feferon-cili-topik.2
Spet eno od komercialnih imen, so pa dosti sadik pod tem imenom prodajali po raznih vrtnarijah in semenarnah.
glej tukaj:
http://www.sadikanadom.si/feferon-cili-topik.2