Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni vrtovi v Angliji

Moderator: Melona

mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

OMG, kako lepo njami
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ja, res lepo, Sončna, sanje, sanje, tudi moje...ali je bilo to s kakšno agencijo ali v lastni režili?
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Ja, ta izlet mi bo vedno ostal v spominu. Po dolgem času sem bila res srečna, da so mi stopile solze v oči. Verjetno sem bila edina obiskovalka, ki je povohala vsako neznano vrtnico in pogledala vse ramblerje od blizu.
Šla sem v lastni režiji. Mož je šel službeno v Warwick- sem pogledala na zemljevid in videla, da je samo 1 uro oddaljen, zato sva se odločila, da to ni taka razdalja in sva vzela rent-a-car. Na koncu nama je vzelo cc 1 uro pa pol, ker mož ni vajen 6 in 8 pasovnic, vožnje v drugo smer. Je bilo pa vredno. Po vrtnariji sva šla v vojni muzej letalstva, ki je cc 10 minut stran. Ta je osrečil moža, ki obožuje letala.

Če boste kdaj v bližini, si vzemite 2-3 ure in obiščite ta kraj. Sama sem si zadala,da se vsaj še 1x vrnem v času razcveta vrtnic.
(sem povečala slikice, da se bolje vidi)

Bom dala slike gor še z obiska Coughton court- dvorec, ki ima lepe vrtove. Sicer ni rožnega vrta, so pa vrtnice uporabljene tako v formalnih kot neformalnih zasaditvah.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Oh, samo zavzdihnila sem. Predstavljam si, kako ti je bilo. Tudi sama si želim obiskati ta rožni vrt, pa še kakšen tako x, mimogrede, pa kaj na angleškem ali irskem podeželju.
Srečnica, verjetno si še sedaj pod tem vplivom. Iz takih rožnih potovanj dobiš poseben spomin, ki se vtisne vate za vedno._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

To so sanje vsakega ljubitelja vrtnic in ti si jih doživela Very Happy ,verjamem, da te bodo spomini na videno spremljali še dolgo in ponoviti tak izlet nikakor ne bi bilo odveč Laughing
Odgovori