Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradajzmanija 2016, sobota 13.8.2016, Škrjanče pri NM
jaaaa. se veselim da vas zopet vidim...meni je vseeno za datum, samo da bo _________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
To razkošje barv, oblik, velikosti in okusov paradižnikov si vsako leto seveda naredimo s skupnimi močmi. Upajmo, da bomo uspeli tudi letos. Zato če kdo dvomi, da ima dovolj zanimive sorte paradižnikov, naj jih vseeno prinese na razstavo, saj se vedno najde kdo, ki določene sorte še ne pozna. Seveda pa ne sme biti 'no name' sorta.
Pri meni letos za čez 14 dni žal ne kaže tako dobro, kot je druga leta. Upam, da se bo nekaj le našlo.
Pri meni letos za čez 14 dni žal ne kaže tako dobro, kot je druga leta. Upam, da se bo nekaj le našlo.
figula je napisal/a: |
Hvala, Plamenka. Nisem še bila na takem dogodku in me res zanima razkošje paradižnikov |
Tudi jaz bi želela priti na srečanje, sem pa nova tudi na forumu in nisem član, tako da bom počakala odločitev organizatorjev. Paradižnike imam najraje od ostale zelenjave, raznolikost barv, oblik in okusov katerih me nikoli ne neha presreneačati, imam nekaj sort paradižnikov, sicer mi letos malo zamujajo. Zelo rada bi "spoznala" nove sorte in tudi ne bojim se da bom nalezla od drugih udeležencev navdušenja nad gojenjem te čudovite vrtnine, s katerim opisujete svoje izkušnje in jih tudi delite z drugimi...