Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Nigella damascena - vzhodna črnika
-
-
Nekje sem prečitala, da so semena zelo zdrava, za vse bolezni. Uživajo se ta črna semena ali iz njih zmlet prah. lp_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
Darso, so to navajajo v z vezi z Nigello sativo (očitno bližnjo sorodnico tele okrasne). Sama še vedno ne vem, kakšna je razlika med obema. Na videz po cvetu nobene . Se mi vidi tako, kot pri ameriškem slamniku, kjer je dilema, ali je zdravilen le tisti v škrlatni barvi ali tudi kultivarji drugih barv?
Jaz sem jo letos sejala vendar ni uspela niti ena rastlina. Mislim, da sem sama kriva, ker so bile skodelice preplitke. Bom drugo leto poskusila še enkrat ker je res odlična spremljevalka vrtnicam.
Če so kakšne finte pri sejanju, prosim za nasvet kako in kaj._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Če so kakšne finte pri sejanju, prosim za nasvet kako in kaj._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...