Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mehiška kumarica - Melothria scabra

Odgovori
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Naj dodam zgodbico: otroci jih imajo zelo radi.

Te dni se imela kar nekaj otrok na obisku in vsi so z velikim navdušenjem stikali za malimi plodovi in jih tlačili v usta. Ena deklica je kasneje očita vprašala: kdaj gremo spet živet k J, da bom lahko jedla tiste male kumarice Laughing Cool
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Danes sem pohitela, da bi ne bilo prej dežja, potem bi bile pa prestare. Sem jih nabrala za 6 kozarcev 0,35

Če bo po sreči, jih bo zopet veliko
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Enkratna ideja Tale tipi Exclamation Idea Bravo cinija!
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Letos imam same samosevne...delajo pa na polno. V soboto jih komot kaj prinesem na srečanje, če kdo želi.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pa jih prinesi nekaj, no, jih že dolgo nisem okusila.
Connie

Odgovor Napisal/-a Connie »

Jaz bom imela prvič te mehiške kumarice (imam pet sejančkov) in kot vidim, da kar precej zrastejo. Koliko visoko oporo pa rabijo? Meter bo dovolj? Embarassed
Hvala!_________________Lp, Connie
figula

Meter bo v višino dovolj, če imaš na razpolago tudi širino. Se mi zdi, da v širino še raje plezajo. Žičnata ograja jim je zelo ljuba Smile
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Tudi navzdol lahko visijo in se prepletajo.
bartmatej

Odgovor Napisal/-a bartmatej »

Če še ni prepozno za sajenje telih mehiških kumaric, bi prosil če ima kdo kaj viška semen če mi jih lahko pošlje.Pošljem kuverto in znamko, več pa na ZS.
figula

Nič ni prepozno, so hitro zunaj. Pošlji naslov na ZS.
Odgovori