Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2016
Jaz imam letos prvič
Brazilian beauty
Kumato
Ficarazzi
Rose de Berne
Gallina's yellow
Sun gold (kjer sorta menda še ni stabilna in je pol rdečih in pol rumenih).
Niso bili zaščiteni, tako, da se je najbrž vse pomešalo med sabo, ker so natlačeni.
Lahko bom povedala kaj o okusu ipd.., semena pač žal ne bodo "čista"._________________LP Žižola
Brazilian beauty
Kumato
Ficarazzi
Rose de Berne
Gallina's yellow
Sun gold (kjer sorta menda še ni stabilna in je pol rdečih in pol rumenih).
Niso bili zaščiteni, tako, da se je najbrž vse pomešalo med sabo, ker so natlačeni.
Lahko bom povedala kaj o okusu ipd.., semena pač žal ne bodo "čista"._________________LP Žižola
Plamenka je napisal/a: |
Julijak, liči paradižnik ni paradižnik, spada sem: http://forum.gartlc.si/gartlc-about1395.html&highlight=li%E8i |
Če je ali ni, jaz ga obožujem, oz. se hvalim z njim okoli, ker noben te sorte v moji okolici nima
Meni pa nekaj napada pendulino orange . Ene že kar na veji, druge sklati in na tleh nadaljuje. Nikoli nikogar ne opazim pri delu, pa mi ni uspelo utrgati še niti enega zrelega . Kdo ve, kaj bi bilo to?
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Hvala, bicikel! Saj jih imam tudi sama na sumu, ampak nikoli ne vidim, da bi kakšen sfrfotal z grede . Mora biti ali kos ali cikovt, druge vrste, ki živijo tukaj okoli, jejo samo sončnice.
Mogoče se mi maščujejo, ker imam borovnice zaščitene z mrežo ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Mogoče se mi maščujejo, ker imam borovnice zaščitene z mrežo ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)