še nekaj utrinkov.
Scepter D'Isle zelo lepo se je razrasla
sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Crown Princes Margareta
sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
Evelyne
sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Marijin rožnik
Moderator: Melona
William Morris
sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, katerega sem odstranila - uredila muha
Jubilee Celebration
The Dark Lady
William Shakespeare 2000
Jubilee Celebration
The Dark Lady
William Shakespeare 2000
Melona je napisal/a: |
pri meni niso več tako sveže, jih tale vročina dobro osipa. |
Ja tudi moje posajene na južni strani se ža osipavajo. Tele so pa na severni stani pred hišo v delni senci. Sonce je samo zjutraj in pozno popoldne. Sedaj komaj začenjajo z razcvetom, zgleda, da angležinjam ta lega kar ustreza, lepo se razraščajo. Sem zelo zadovoljna z njimi.