Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2016

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Muha, najlepša hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Muha, se lahko še jaz postavim v vrsto za par semenk?
Imam namen zmanjšati sortiment jajčevcev in bi mi prav prišel kak zelo roden namesto teh, ki jih imam zdaj..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ivčk: dopisano v seznam.

Pošiljala jih bom pod imenom Pusa Purple Long - varianta Ana, da se bo vedelo, da so nekam samosvoji.
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

muha, ce kaj ostane, se priporocam tudi jaz Embarassed
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Bo, bo. Dvema lepima plodovoma sem privezala trakce, da ju pomotoma ne utrgam prezgodaj.
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Muha, najlepsa hvala! žur
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Muha, še jaz pristavim piskrček, če je še kaj semena.

Sama bom imela Ping tung long (dobila par let nazaj na forumu seme, upam, da sem prav napisala).

Ker sem kupila sadiko belega jajčevca v upanju, da ima okus gobe, pa je nima, me zanima, če ima kdo seme tega belega kot gobe.
Potem ne bo treba v gozd ponje. Wink_________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

živa, dopisano.
Samo, da me ne boste naslednje leto preklinjale, če seme ne bo dalo enakih rezultatov Embarassed Wink . Pri meni se sicer nima možnosti skrižati, kaj pa nosi v genih, kdo ve Confused .
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne, ne, preklinjale ne, morda se ti bo pa malo kolcalo. Embarassed
julijak

Odgovor Napisal/-a julijak »

Letos mi je iz treh rastlin zrasel samo en samcat jajčevec. Ali morda kdo ve, če se lahko sadika prezimi v loncu?
Odgovori