Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PSI-domači ljubljenci
-
Joj, kako lepo ste jo zrihtali !!!
Saj je tudi prav za tako srčkanega štirinožca . Počohajte ga še v mojem imenu
Za čez zimo mu v zadnji prekat natlačite suho praprot, da si bo lahko naredil brlog po svoje. Jaz sem jo napolnila kar do vrha, hitro jo je potlačil. Slabo pri tem pa je, da se oprijemlje dlake in jo potem raztresa po dvorišču. A za kužka se marsikaj potrpi. Pravijo tudi, da bolhe praproti ne marajo.
Saj je tudi prav za tako srčkanega štirinožca . Počohajte ga še v mojem imenu
Za čez zimo mu v zadnji prekat natlačite suho praprot, da si bo lahko naredil brlog po svoje. Jaz sem jo napolnila kar do vrha, hitro jo je potlačil. Slabo pri tem pa je, da se oprijemlje dlake in jo potem raztresa po dvorišču. A za kužka se marsikaj potrpi. Pravijo tudi, da bolhe praproti ne marajo.
-
Mi naši psički vsako jesen nasujemo v kočo kup sena in takrat je ni po vse dan iz koče, ker ima toliko dela z urejanjem. Je pa tak nastilj super, ker ga pes lahko po mili volji premetava, rahlja, odriva. Ko je po zimi hud mraz, recim, si naša mrcina zvečer s senom zapre vhod v kočo._________________naredimo svet lepši
Mešanka (nemški ovčar/pitbull terier), ampak (!) glede na (zloglasno) poreklo neverjetno krotka žival, da je kaj. Navezana na človeka, izredno rada se igra z otroki (anekdota: s sprehoda se pognala proti skupini otrok iz vrtca + dve vzgojiteljici). Vzgojiteljici takoj v paniko (razumljivo, saj ne poznata dotične živali), otroci pa so jo takoj vzeli za svojo. Mahala je s svojim repom, kot bi bila navita švicarska ura
Postavo ima nekako pol-pol; višina trupa večja od pitbulla/manjša od ovčarja; ušesa ovčarska, gobec terierski._________________go with your instinct to live as you want
Tole so pa najini trije kužki - tibetančki (tibetanski terierji). Črno-bela je Yiga, siva je njena hčerka Yala, blondinček je pa fant Daily. Spremljajo naju na vsakem koraku, seveda tudi na lovu za jurčki . Življenja brez njih si ne znava predstavljati. Ta pasma spremlja najino družino že 27 let.
Trenutno je v dolgi dlaki samo Yiga, druga dva sta postrižena, saj je z nego dolge dlake ogromno dela .
Takole smo pa danes skupaj gobarili .
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Trenutno je v dolgi dlaki samo Yiga, druga dva sta postrižena, saj je z nego dolge dlake ogromno dela .
Takole smo pa danes skupaj gobarili .
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)