Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Che- CUDRANIA TRICUSPIDATA
Da zadnji video je fantazija,trenutno imam posađene tri sadnice,najveća sanica visika je tri metra dok su druge dvije nešto niže.
Ove godin prvi put imam plodove,jer sam prošle godine otkinuo sve plodove da biljka ojača,baš me zanima okus,ako budem zadovoljan planiram zasaditi nešto više sadnica che seedless.
Ove godin prvi put imam plodove,jer sam prošle godine otkinuo sve plodove da biljka ojača,baš me zanima okus,ako budem zadovoljan planiram zasaditi nešto više sadnica che seedless.
Moja sadika iz Belgije sicer še ni rodila; verjetno tudi zato ne ker sem jo vmes presajal na mesto, kjer bo imela dovolj prostora za divjanje.
Tudi letos še ne kaže, da bo kak plod dozorel..
Ker sem si že kmalu nasejal, kar precej sejancev maclure in sem jih lani uspešno cepil jih imam letos viška.
Če koga zanima naj me kontaktira na ZS._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Tudi letos še ne kaže, da bo kak plod dozorel..
Ker sem si že kmalu nasejal, kar precej sejancev maclure in sem jih lani uspešno cepil jih imam letos viška.
Če koga zanima naj me kontaktira na ZS._________________LP
TwityPity vidim, da si dobro poskrbel zanjo.
Tudi moje so blizu te višine, so pa v manjših loncih.
Višina drevesa je odvisna od pogojev za rast in vzgoje, glede na začetno rast originalne sadike sklepam, da hitro preseže 5m._________________LP
Tudi moje so blizu te višine, so pa v manjših loncih.
Višina drevesa je odvisna od pogojev za rast in vzgoje, glede na začetno rast originalne sadike sklepam, da hitro preseže 5m._________________LP