Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2016

Odgovori
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Plamenka, lepa letina poklon
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala, TP. Wink
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

Plamenka, ne sledim v takih podrobnostih Smile me je pa ta slika prevzela s toliko habaneroti Smile Lep pridelek, cestitke Smile

Ekola, sem naredil tunel za chilije in ga pokril s kopreno, malo pozno sem se lotil to delati, a bomo videli, ce bo kaksen rezulatat.
Narejen je tako, da ga lahko odprem cez dan po polovici, in mi severni del sciti pred burjo cez noc pa ga popolnoma zaprem, morda, bo obdrzal kaksno stopinjo vec?, nisem nasel termometra, da bi lahko spremljal :P
Malo pozno sem se spomnil to delati a vseeno, bom imal pripravljeno, za naslednje leto.
Sem pa vzel zelo tanko kopreno in zdaj ne vem, alinaj tudi cez dan pustim pokrito? bo visja temperatura notri? Kako je pa z soncno svetlobo?
Akbara

Odgovor Napisal/-a Akbara »

Zanima me. če se da tudi kje v bližini Lj kupiti 100 ml stekleničke za čili omakce, da ni treba ravno v Celje hodit. Stenkotovo ponudbo sem že dobro pregledala, vendar ni nič pametnega...Pozna torej kdo še kakšnega ponudnika/prodajalca?

Hvala Wink .
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Ta vikend bo treba pobrat pridelek z vrta. Sredi prihodnjega tedna prihaja izrazita ohladitev in možnost prve jutranje slane na izpostavljenih mestih.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Akbara je napisal/a:
Zanima me. če se da tudi kje v bližini Lj kupiti 100 ml stekleničke za čili omakce, da ni treba ravno v Celje hodit. Stenkotovo ponudbo sem že dobro pregledala, vendar ni nič pametnega...Pozna torej kdo še kakšnega ponudnika/prodajalca?

Hvala Wink .

Pajo ve kje v Trzinu se da nabaviti stekleničke.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Bicikel je napisal/a:
Akbara je napisal/a:

Hvala Wink .

Pajo ve kje v Trzinu se da nabaviti stekleničke.

Bom kar jaz malo vzkočila v to debato. V Trzinu je Stenko, za katerega Akbara pravi, da že pozna ponudbo.

Meni se zdi Stenkova ponudba bolj pestra kot v Svetu stekla v Celju. Pač moje mnenje.
Priporočam še kakšno čebelarsko trgovino.

Za prihodnje leto pa lahko vnaprej pogledaš na sejmu Altermed v Celju. Jaz tam običajno kupim raznorazno embalažo, pač glede na plane, kaj želim tisto leto ustvarjati.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Stenko ima po mojem mnenju kar pestro ponudbo. Na internetu sicer ni veliko videti, če pa prideš tja, imajo pa praktično vse.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Tudi jaz sem za Stenkota. 100 ml stekleničke imaš te, ki jih ima večina z ozkim vratom (take kot ima Pajo omake), te so koda Konjak cca 16 centov, potem imaš malce bolj zaobljene koda Wiski/Liker po cca 14 centov. Če želiš pa tiste s širšim vratom pa moraš gledati na polico s flaškami za olivno olje. Tam imaš 100 ml s širokim vratom, večino so temnejše barve, včasih pa dobiš tudi prozorne, cene pa trenutno ne vem.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Tako kot so ostali zapisali več kot ima Stenko drugi ne morejo imeti. Potem ostane samo tujina to pa ne vem če se pri majhnih ali večjih količinah sploh splača. Lahko se kje preveri pa če se več oseb skupaj odloči za in se cenovno izide nič ne rečem. Vsa leta sem imel veliko čilija. Tole letos je pa ... kot, da še nisem začel nič obirati!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori