Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gartlc srečanje in neznana oseba
-
-
Tukaj je spisek vseh članov moškega spola, ki so bili na srečanju (niso šteti spremljevalci, ker je malo verjetno, da si z njimi govoril o tako specifični temi).
Ferdo 36 - ni pravi, ker ti je odgovoril zgoraj v temi
The Chemist - to si ti,
Andrej Banko - ni, ker ti je odgovoril v temi, pa v torek sta tudi govorila.
Ostanejo ti torej:
Optimist
juglans
JOHNNY
RipseR
ivipiči
vinkoz
vrtin1
babaco
mfranc
Bicikel
Igy
crtj
Napiši jim ZS, ni vrag, da ne prideš do prave osebe. Nazadnje urejal/a metuljc 10 Okt 2016 21:57; skupaj popravljeno 1 krat
Ferdo 36 - ni pravi, ker ti je odgovoril zgoraj v temi
The Chemist - to si ti,
Andrej Banko - ni, ker ti je odgovoril v temi, pa v torek sta tudi govorila.
Ostanejo ti torej:
Optimist
juglans
JOHNNY
RipseR
ivipiči
vinkoz
vrtin1
babaco
mfranc
Bicikel
Igy
crtj
Napiši jim ZS, ni vrag, da ne prideš do prave osebe. Nazadnje urejal/a metuljc 10 Okt 2016 21:57; skupaj popravljeno 1 krat
-
Huh, 10x10x40 - je možno, da se take dimenzije prodajajo?
Če res rabiš tako dimenzijo, bi ti to lahko naredil kak plastičar.
Sam sem si pred leti tudi nabavil kar precej visokih loncev; seveda zato, ker imajo svojo funkcijo pri vrtnarjenju. Imam pa z leti uporabe pomisleke zaradi njihovih stranskih efektov, se mi že močno dozdeva, da substrat v teh lončkih dobi premalo zraka za uravnoteženo delovanje mikrobov in ostalih pomočnikov ....
Daleč nazaj, ko sem rabil take ekstremne lončke, sem enostavno vzel dva ustrezna lončka, ki sta se dopolnjevala, enemu odrezal dno in jih zalepil/podaljšal s termično pištolo za plastiko._________________mfranc
Če res rabiš tako dimenzijo, bi ti to lahko naredil kak plastičar.
Sam sem si pred leti tudi nabavil kar precej visokih loncev; seveda zato, ker imajo svojo funkcijo pri vrtnarjenju. Imam pa z leti uporabe pomisleke zaradi njihovih stranskih efektov, se mi že močno dozdeva, da substrat v teh lončkih dobi premalo zraka za uravnoteženo delovanje mikrobov in ostalih pomočnikov ....
Daleč nazaj, ko sem rabil take ekstremne lončke, sem enostavno vzel dva ustrezna lončka, ki sta se dopolnjevala, enemu odrezal dno in jih zalepil/podaljšal s termično pištolo za plastiko._________________mfranc