Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2016

Moderator: Melona

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

A ni najlažje stopiti z njo v kontakt preko Vrtnic Kodele?
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Saj Irena pokuka na forum in tole je tema, ki jo je odprla za naročanje. Prepričana sem, da nam bo v kratkem tule odgovorila, ker so se pojavila vprašanja.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Ker je to vsaj moje tretje naročilo po vrsti preko foruma, naj povem, da je vedno sporočala vse v zvezi s temi naročili, preko foruma. Kadar kake vrtnice ni bilo, smo lahko naročile drugo itd.
Sama bi rada naročila nekaj čajevk v tujini, zato me je zanimalo, ali so te tri v loncih na voljo.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tudi jaz zaskrbljeno gledam v to temo in čakam na Irenino sporočilo. Če slučajno ni mogla organizirati naročila, nič hudega, le vedela bi rada ali kopljemo jame ali ne Wink_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ni odziva? Škoda, očitno se je nekaj zapletlo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Tule je kontakt,pa jih mogoče pokličete če vas skrbi.

http://www.vrtnicekodele.si/index.php?route=information/contact

Mogoče ima samo veliko dela in ne uspe na Gartlc.

Sem pa gledala lanske datume,šele po 20.novembru so vrtnice prispele do Irene._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Plamenka

V tem tednu, ko sprašujemo, se Irena še ni prijavila na forum. Če bo katera klicala, naj sporoči še ostalim, kakšna je situacija.
anka

Odgovor Napisal/-a anka »

Še jaz se pridružujem Plamenkini prošnji: če ima katera več informacij, naj jih deli z drugimi, da bomo vedele kaj in kako. Morda bi katera med nami naročila drugje ali sama, pa bo za to kmalu prepozno ... Včeraj sem klicala na številko mobitela, objavljeno na Irenini spletni strani, pa se ni nihče oglasil in nihče vrnil klica.
Uporabniški avatar
Plamenka

Bom tudi jaz jutri poklicala, če bom imela kaj več sreče.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Iz lanskih izkušenj se mi zdi, da bodo vrtnice nenapovedano prispele sredi novembra. Prijetno pa tole tavanje v temi vsekakor ni! Veliko naših naročil še niti ni potrjenih. Ah ja...:-(
Odgovori