Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kivi - Actinidia
Na treh rastlinah jih je bil točno 101 plod. Na eni 5, na drugi 87, na tretji 9.
Tretja rastlina je Tomuri. Predlani sem vcepil Hayward. Pomladi je opraševal, jeseni pa prvič rodil .
Peter! Pobral sem ga dan pred prvo slano (ki je bila letos zelo pozno). Verjetno je bolje, da je plod čimdlje na rastlini.
Bavarski pa dozori prej in smo ga obirali za sprotno porabo.
Tretja rastlina je Tomuri. Predlani sem vcepil Hayward. Pomladi je opraševal, jeseni pa prvič rodil .
Peter! Pobral sem ga dan pred prvo slano (ki je bila letos zelo pozno). Verjetno je bolje, da je plod čimdlje na rastlini.
Bavarski pa dozori prej in smo ga obirali za sprotno porabo.
tinko je napisal/a: |
Peter! Pobral sem ga dan pred prvo slano (ki je bila letos zelo pozno). Verjetno je bolje, da je plod čimdlje na rastlini. Bavarski pa dozori prej in smo ga obirali za sprotno porabo. |
To sem mislil tudi jaz, pa mi pravi prijatelj, da je bolje, če jih poberem v teh dneh, ko so še vsi trdi, jih dam v hladno klet in po potrebi nosim v toplo stanovanje kjer v par dneh dozorijo.
Če pa jih pustim gor(pri nas še ni slane), pa bojo vsi na enkrat dozoreli.
Tako, da jih bom verjetno kar pobral.... Se odločim jutri.