Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zdravilni napitek iz limon in česna
-
- Site Admin
Zdravilni napitek iz limon in česna
(Prenos iz arhiva)
Pozdravljeni
Danes sem naredila napitek po sledečem receptu
Če bi radi dočakali 100 let... Mogoče pa samo malo očistili žile.
ODKRIT TAJNI RECEPT S TIBETA STAR 2000 let
Sestavine:
* 300 gramov česna
* kilogram limone
Spoznajte starodavni tibetanski, preprost recept, ki :
* izboljša elastičnost krvnih žil
( arterije, preprečuje pokanje krvnih žil in s tem izliv krvi );
* preprečuje srčni infarkt, možgansko kap in angino pektoris;
* preprečuje nastanek tumorjev;
* izboljšuje vid in
* pomlajuje telo.
Ta recept tibetanske medicine se nahaja v starem tibetanskem samostanu, napisan na glinastih ploščicah.
Predvideva se, da je zapisan pred več kot 2000 leti in se uporablja:
* proti trigliceridom;
* proti holesterolu;
* proti nabiranju apnenca v krvnih žilah;
* kot tudi za dolgo življenjsko dobo.
Priprava:
300 gramov česna in 1kg limone (bio) z lupino - fino zmeljemo ..
Pustimo, da zavre 1,5 litra vode, nato zmanjšamo ogenj in dodamo strt česen in limone ter pokrijemo s pokrovko. Izključno na majhnem ognju naj ta mešanica rahlo vre 14 -15 minut ( ne dlje kot to ). Nato odstranite z ognja in pustimo, da se ohladi. Sedaj je to tibetansko zdravilo gotovo. Ohlajenega napolnimo in hranimo v pokriti stekleni posodi.
Ta pripravek jemljimo na prazen želodec vsako jutro in to 0,5 dl v 25 dneh . Po tem obvezno naredite odmor od 10 dni, nato pa ponovite postopek za izboljšanje zdravstvenega stanja.
Po tem prenehajte z uporabo zdravila.
Deli s svojimi prijatelji, zagotovo je kdo, ki mu tole zdravilo lahko pomaga
lp cinija
_________________________________________________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Danes sem naredila napitek po sledečem receptu
Če bi radi dočakali 100 let... Mogoče pa samo malo očistili žile.
ODKRIT TAJNI RECEPT S TIBETA STAR 2000 let
Sestavine:
* 300 gramov česna
* kilogram limone
Spoznajte starodavni tibetanski, preprost recept, ki :
* izboljša elastičnost krvnih žil
( arterije, preprečuje pokanje krvnih žil in s tem izliv krvi );
* preprečuje srčni infarkt, možgansko kap in angino pektoris;
* preprečuje nastanek tumorjev;
* izboljšuje vid in
* pomlajuje telo.
Ta recept tibetanske medicine se nahaja v starem tibetanskem samostanu, napisan na glinastih ploščicah.
Predvideva se, da je zapisan pred več kot 2000 leti in se uporablja:
* proti trigliceridom;
* proti holesterolu;
* proti nabiranju apnenca v krvnih žilah;
* kot tudi za dolgo življenjsko dobo.
Priprava:
300 gramov česna in 1kg limone (bio) z lupino - fino zmeljemo ..
Pustimo, da zavre 1,5 litra vode, nato zmanjšamo ogenj in dodamo strt česen in limone ter pokrijemo s pokrovko. Izključno na majhnem ognju naj ta mešanica rahlo vre 14 -15 minut ( ne dlje kot to ). Nato odstranite z ognja in pustimo, da se ohladi. Sedaj je to tibetansko zdravilo gotovo. Ohlajenega napolnimo in hranimo v pokriti stekleni posodi.
Ta pripravek jemljimo na prazen želodec vsako jutro in to 0,5 dl v 25 dneh . Po tem obvezno naredite odmor od 10 dni, nato pa ponovite postopek za izboljšanje zdravstvenega stanja.
Po tem prenehajte z uporabo zdravila.
Deli s svojimi prijatelji, zagotovo je kdo, ki mu tole zdravilo lahko pomaga
lp cinija
_________________________________________________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
Po tem receptu sem naredila prvič, dvakrat sem pa že delala po drugem, kjer se precedi.
Jaz mislim, da je potrebno precedit. 0,5dl x 25 bi bilo manj kot pa znese 1,5l vode + 1kg limon + 30dkg česna. Tole, kar sem jaz naredila bom jutri precedila.
V prihodnje bom delala po starem receptu, ki pravi 5 limon in 30 stročkov česna zmiksaš in daš v 1 l vode. Ko zavre, odstaviš in ohladiš. Potem še precediš in piješ 0,3 vsak dan.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Jaz mislim, da je potrebno precedit. 0,5dl x 25 bi bilo manj kot pa znese 1,5l vode + 1kg limon + 30dkg česna. Tole, kar sem jaz naredila bom jutri precedila.
V prihodnje bom delala po starem receptu, ki pravi 5 limon in 30 stročkov česna zmiksaš in daš v 1 l vode. Ko zavre, odstaviš in ohladiš. Potem še precediš in piješ 0,3 vsak dan.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Jaz nič ne precedim. Tako je bolj za pojest, kot za popit. Ne vem, zakaj bi cedila... Je pa zadeva neverjetno prijetnega, osvežilnega okusa.
Pa še to - jaz vzamem dnevni odmerek pred kosilom. Tako je pisalo v navodilih, ki sem jih najprej prečitala. Zdaj sem pregledala še nekaj zapisov in so navodila za jemanje različna: na tešče, pred glavnim obrokom ali pred/po jedi... Zdaj pa bodi pameten _________________naredimo svet lepši
Pa še to - jaz vzamem dnevni odmerek pred kosilom. Tako je pisalo v navodilih, ki sem jih najprej prečitala. Zdaj sem pregledala še nekaj zapisov in so navodila za jemanje različna: na tešče, pred glavnim obrokom ali pred/po jedi... Zdaj pa bodi pameten _________________naredimo svet lepši