Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2016

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Irenakk,
hvala, sem jih posadila, kot si svetovala, naredila kupčke in jih še pokrila s smrečjem...pa bomo videli spomladi Surprised
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Najlepša hvala, vrtnice so prispele. Tudi pri meni gredo v lonce.

Lepo bodite, Mil
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Irena, vrtnice prispele, manjka mi Blossomtime, če sem prav videla je na računu bila( ali se motim?). Hvala in LP.
dren

Odgovor Napisal/-a dren »

jaz tudi dobil paket in meni tudi manjka ena: celine forestier (je sicer bila potrjena in obračunana)

a bo prišla naknadno?

lp
tita

Odgovor Napisal/-a tita »

Ma kaj vsi ste jih že dobili ali kako, začenja me skrbeti, da so jih na pošti izgubili?!
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

tita ,tudi jaz še nisem dobila pr men poštar začudeno gleda da sem doma k drugače me mora po cel vasi išče_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz sem še med čakajočimi.
Irena, kdaj pa dobiš vrtnice iz Agel-Rosen?
tita

Odgovor Napisal/-a tita »

Aha, potem verjetno ni tragedije, samo še malo počakamo. Luknje imam na debelo pokrite in preverjeno nezmrznjene, samo še malo torej Smile
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Tudi sama nimam niti še predračuna,pa imam eno večjih naročil. Sva se pa vmes z Ireno tudi kontaktirali, tako, da ne dvomim, da bodo.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Meni je vnuk že skopal konkretne jame in sedaj željno čakam na pošiljko. Upam samo, da zemlja ne bo preveč pomrznila pred sajenjem._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori