Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Božično žito

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Spet se pripravljam, da ga bom posejala, a preden bom uspela nabaviti seme, bo ponovno Božič že mimo Embarassed

Če semena niso tretirana in substrat ustrezen, bi vršičke, ko jih je potrebno porezati, lahko dali tudi med solato ali sočili ?
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Muha, če nisi izbirčna glede sorte, ti lahko jutri prinesem prgišče moje rži, ki sem jo letos končno uspela pridelati, požeti in omlatiti. Tudi ržena trava je zelo dobra za prehrano._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Lahko še jaz lonček pristavim za malo rženih zrn, prosim?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Nisem izbirčna glede sorte, pač pa glede rasti. Bojim se, da bi rž prehitro in previsoko zrasla. Imaš že izkušnje z njo v okrasne namene?
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Kaj pa pira? Imam netretirano lansko seme pire, če bi komu prišlo prav....
Jutri lahko prinesem

Lepo bodimo, Mil
brbr

Izkušenj nimam. je pa bolj modrozelene barve kot pšenica. Lpmami, dobiš, samo lonček prinesi..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

mil, brbr:
vsako od vaju prosim za 1 žličko semen. Pomešala bom in posejala skupaj. Če ne bo za okras, bo pa za solato Wink .
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

O, lepo prosim za prgišče pire In prgišče rži, tole skupaj zna biti zanimivo, ja. Seje se pa na sv. Lucijo, 13. decembra.
brbr

Dobite vse. Napotke za prevzem sem napisala v temi jutrijšnjega srečanja Smile_________________naredimo svet lepši
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljene
Mil in Brbr, tudi jaz se priporočam. Hvala
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odgovori