Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2016

Moderator: Melona

katarinav

Odgovor Napisal/-a katarinav »

če jih bom jutri sadila, potem predlagate, da jih dam-korenine v lonec v vodo? In ali moram korenine pred sajenjem kaj porezati?
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Da se ne bomo ponavljali, dajem kar povezavo na temo Kako pravilno posadimo vrtnice, kjer je lepo opisano, kako se sadi sadike z golo korenino.

KatarinaV: če jih boš jutri ali pojutrišnjem sadila, jih lahko daš v vedro z vodo. Lahko gre voda tudi čez korenine, da se tudi vejice napojijo z vodo.

Lep pozdrav!
anka

Odgovor Napisal/-a anka »

Irena, napišeš prosim, kdaj lahko pričakujem vrtnice? Da se pripravim in si organiziram čas? December je že itak nor ...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi mene to zanima, Irena. In kako kaže z Agel-Rosen?
irenakk

Anka, danes bi morale biti pri tebi. Manjka Rosa Foetida Bicolor. Sem bila prepričana, da jo imam, pa je nisem našla. Mogoče ji je burja odtrgala listek. S tem imam kar težave.

Ti vrnem denar zanjo ali bi katero drugo?

Plamenka, ne vem kdaj bodo prišle od Agel Rosen. Jih čakam dan na dan. Pri njih sem naročala pred dvema letoma, a v spominu imam, da je njihov paket prišel v dveh tednih. Sedaj pa traja že kar nekaj časa...

LP
anka

Odgovor Napisal/-a anka »

Res je, poštar je zvonil že pred osmo zjutraj :-) Vse štima, za Roso Foetido bi pa, če ni prekomplicirano, prosila denar nazaj, pa jo bom drugo leto spet naročila (če bo na voljo). Zanjo sem imela rezervirano posebno mesto, na robu vrta in malenkost v senci. Od vseh divjih mi je najbolj všeč, zato se jo splača počakati ...
irenakk

Ok. Zmenjeno.

Plamenka in Pepa6, čakam še na tiste, ki manjkajo, ker imata Petrovićevih malo.

En lep pozdrav!
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Irena, danes je tudi mene razveselil poštar.Vrtnice so v redu pripotovale in zdaj uživajo v banji,jutri pa gredo v zemljo.Še enkrat najlepša hvala, ostalo kar ti dolgujem , mi pa sporočiš na ZS ._________________Lep dan in uspešno delo.
julijak

Odgovor Napisal/-a julijak »

Jaz sem že 6.12 dobila paket, ampak sem ga komaj danes dvignila, zaradi službene odsotnosti. Tako da hvala Irena! Zdaj grem preučevati, kako jih posaditi in kam Smile
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

irenakk je napisal/a:
Ok. Zmenjeno.

Plamenka in Pepa6, čakam še na tiste, ki manjkajo, ker imata Petrovićevih malo.

En lep pozdrav!

Če iz Agel-Rosen do sedaj niso poslali, verjetno pred marcem ne bodo, ker dvomim, da pošiljajo pozimi. Bosta tisti dve vrtnici z golo korenino, ki čakata pri tebi, ostali živi do takrat?
Odgovori