Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pozdravljeni Ali ima kdo izkušnje s sorto Hiratana in Tono Wase, ali res zorita pred ostalimi sortami (Tipo) in koliko prej v dnevih?_________________Jabolko na dan, odžene zdravnika stran. Apple a day keeps the doctor away.
Evo, pravkar sem pomljaskal zadnji battagellijev lanski kaki iz jesenske nabave. Mašinerija je bil sladek. Trajal je od sredine novembra do (recimo) sredine februarja.
Mi je pa kar srhljivo, kako bom naprej, ko ga ni več.
Bom. Ne vem, kaj naj naredim z zgornjima ogrodnima vejama, ki sta predebeli. Saj bi ju odstranil, a sta cepljeni ena Vainiglia, druga Tipo, pa mi je škoda. Kakšen predlog ? Na nižjih vejah je še cepljen Ciococolattino, Jiro, Rojo Brilante,...