Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ferdy

Moderator: Melona

Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Tri, ampak bi zlahka bili samo dve saj se precej razraste, jaz jo na dve leti kar dobro obrežem, da mi ne pada na pot.
Velikokrat jo uporabljajo tudi kot nizko vzpenjalko, tako dolge mlade veje pošilja._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Res mi je všeč - še zlasti za nas začetnike, je prelepa, po opisu zdrava in samočistilna. Upam, da jih ima za prodajo eden od naših forumskih dobaviteljev.

Hvala Garden-ja. Vesela sem, da si bolje. LP.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

O, ne verjamem, da jih ima, tole je moderna licenčna Meillandova vrtnica, razen, če ne bo razširila ponudbe. Wink
Hvala za prijazne besede. Very Happy_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori