Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Šopki vrtnic
Moderator: Melona
Garden-ja, super, tudi ta tema mi je zelo všeč.
Vrtnica je zares moja roža številka ena. Že v rani mladosti sem nekomu povedala, da mi je najbolj všeč ena sama vrtnica v šopku; za poročni šopek sem si zaželela belih vrtnic; zdaj pa v šopkih občudujem angleške vrtnice.
Pripenjam še sama eno lansko sliko - sem jih porezala tik pred snegom in nastalo je tole:
Pa še eno:
Pa še eno:
Vrtnica je zares moja roža številka ena. Že v rani mladosti sem nekomu povedala, da mi je najbolj všeč ena sama vrtnica v šopku; za poročni šopek sem si zaželela belih vrtnic; zdaj pa v šopkih občudujem angleške vrtnice.
Pripenjam še sama eno lansko sliko - sem jih porezala tik pred snegom in nastalo je tole:
Pa še eno:
Pa še eno:
Hotela sem malo na zrak, sprehajam se med vrtnicami. V hišo pa seveda prinesem šopek in naredim ikebano. Kombinacije iz vrtnic in narave. Prenašam vam šopek narejen iz Swany (bela zadaj), zraven nje dve še zaprti Celine Forestier, White Maman Cochet, Marie Van Houte, Homere, Mary Rose, The Alnwick Rose, Madmoiselle Franziska Kruger, Jubilee Celebration, Teasing Georgia, L.D.Braithwaite (vijoličen), Caramella.
_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.