Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Recepti po navdihu
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Recepti po navdihu
(Prenos iz arhiva)
Takole je zgledalo naše današnje kosilo.
Od jabolčnega zavitka pred dvema dnevoma mi je ostalo pol tessta. Imela sem ga v hladilniku v vrečki.
Danes sem narsibala 4 krompirje in en koren ter sprala in ožela. Dala sem na prepraženo čebulo in še malo pomešala. Dodala sem skuto zmešano z jajčko in kislo smetano. Dodala še majaron, poper, domačo vegeto.
Naredila kot zavitek in pekla 45 minut. Ja pa pomazala sem zgoraj z kislo smetano in enim jajčkom.
Bilo mi je čudovito tako za oči kot za okus. Pa še malo solate zraven.
lep pozdrav
cinija
Se opravičujem, ne spada ravno k ocvirkom_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
No le probajte, boste videle, da je dobro in me veseli, da vam je že po branju všeč.
Možnosti je pa še veliko, kar si pač zmisliš. Jaz rada probujem marsikaj, če tudi ne vem kako bo ravno izpadlo. Ampak jaz pravim, če so sestavine dobre in če je kuhano ali pečeno je sigurno dobro in je za pojest, da le ni preslano ali zažgano.
Pa prav lepo pozdravljene
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Možnosti je pa še veliko, kar si pač zmisliš. Jaz rada probujem marsikaj, če tudi ne vem kako bo ravno izpadlo. Ampak jaz pravim, če so sestavine dobre in če je kuhano ali pečeno je sigurno dobro in je za pojest, da le ni preslano ali zažgano.
Pa prav lepo pozdravljene
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...