Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cepljenje sadnih dreves

Odgovori
ant

Odgovor Napisal/-a ant »

Včeraj sem nabiral cepiče češnje. Ovil sem jih v papir, ovlažil in zaprl v vrečko ter v hladilnik.

Bo tako v redu?
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Jaz pa cakam Marijo Thun. Pride jutri.
ant

Odgovor Napisal/-a ant »

Poročaj datume Smile
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Huuu...

Petek 3.2. cel dan, v soboto 4.2. le do 18. ure - torej tudi skoraj cel dan. Pa spet 2.3. od 9. ure dalje.
Delno primerni se 22.2. in 23.2. do 15. ure.

To bi bilo vse.
ant

Odgovor Napisal/-a ant »

Potem bodo ta vikend še pele škarje Smile
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Sem kar danes nabral. Ne dam veliko na vraže. Zavil v moker časopis povil s folijo dal v vrečko in v zamrzovalnik.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Je kdo uporabljal za podlago capuli ali ameriško čremso, če je sploh kompaktibilna z kakšnim našim sadjem.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

pep je napisal/a:
Je kdo uporabljal za podlago capuli ali ameriško čremso, če je sploh kompaktibilna z kakšnim našim sadjem.

Pep.
Pet let se mučim s tvojim podarjenim Capuli. Prvo čakam njegovo avtofertilnost, podkrepljeno z bujnim cvetenjem, zaman. Tudi cepljenje z višnjo in češnjo ne da rezultata.Letos bom " zmetal" gor še vse nemogoče, v kolikor še tu ne bo nič, še zadnja rešitev. "STIHL" Laughing
lp. Vinkoz
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Jaz sem STIHL uporabil že pred leti na dragi sadiki iz Italije, ni rodila.Vem za kar nekaj dreves, ki jih nihče ne neguje pa bogato rodijo, ena raste pri našem EKO vrtu in ima polno mladih poganjkov, zato sem vprašal, poskusil bom z šmarno hrušico upam na uspeh.
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

pep je napisal/a:
Jaz sem STIHL uporabil že pred leti na dragi sadiki iz Italije, ni rodila.Vem za kar nekaj dreves, ki jih nihče ne neguje pa bogato rodijo, ena raste pri našem EKO vrtu in ima polno mladih poganjkov, zato sem vprašal, poskusil bom z šmarno hrušico upam na uspeh.

Da, da.
Vredno je poskusiti. Obenem je to izobraževanje :"Univerza za TRETJE življensko obdobje", pa še za plagiat nas ne morejo obremeniti kot nekatere v državi. Shocked
lp. Vinkoz
Odgovori