Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

TV oddaje

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

ja muha to je ta serija dolga, dolga.

če oddaja odgovori na 5 vprašanj je dobra in kredibilna. torej kje, kaj, zakaj, gdaj in kdo - je bilo cel čas prisotno in to so vrednosti ne samo pri oddajah. vsi trije ali štirje, so živeli na farmi, če se ne motim nekaj let in niso bili navadni dobrovoljci ampak stručkoti in so zanimive znalce različnih del, navad, itd. povabili v oddajo na zelo sproščen način, kjer se je zahtevano razreševalo. ženska mi je bila malo manj všeč ker je imela neki napeti smeh, ampak zaradi znanja katerega je imela sem to spregledala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Samo spomnem, tisti, ki ste jo čakali:

Danas u 17,30 na drugom programu HRT-a. Prva epizoda novog serijala Vrtlarice 2015-2016,

1. epizoda Mirisi i Arome
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Tiana najlepsa hvala

Ana
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Hvala, Melona, za tale opomnik. Sem kar oba druga dva pogledala/poslušala. Narečje res prav poboža moja jezikoslovska ušesa._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Melona

Lpmami, ti si jezikoslovka? Če bi lahko zavrtela čas nazaj ...No, še vedno mi je žal, da se nisem lotila tega študija.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Jaz pa sem še danes hvaležna, da mi je bil omogočen študij jezikov in da sem tudi službo dobila ustrezno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Melona

Srečnica! Ko se srečava, gotovo kaj rečeva o tem Wink !
elstar

Odgovor Napisal/-a elstar »

"Mjene so tud tete oddaje čist natr putignle"
Všeč so mi predstavitve in primerjave naših narečij, poleg tega mi je v teh oddajah zelo všeč tudi prikaz slikovitosti naših pokrajin in bogastva, ki se skriva v majhnih detajlih (stari mlini, soteske, majhne doline z zaselki, pašniki, vinogradi...)
Odgovori