Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Tole sta pa šestletna kobila Gloria (toplokrvna križanka) in njen žrebček Blisk, star mesec in pol (njegov oče je polnokrvni anglež):
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije
Če pa ta dva zaideta v sadovnjak, se mu nič kaj dobrega ne piše. Ampak odkar topotata po pašniku, ni v bližini nobenega voluharja več, niti pri sosedih. Prej jih je bilo vsa leta povsod polno.
A se tudi vam odpirajo neke "čudne" fotografije, ko kliknete za povečavo slik?
Tega pa ne razumem, kaj se dogaja s temi fotkami. Jaz sem to naložil preko Slikomata. Zakaj se pa odpirajo čisto neke druge slike, s katerimi nimam popolnoma nič, mi pa tudi ni nič jasno. A se da to kako blokirati?
elstar, lahko greš v album in popraviš svoj prispevek z novimi povezavami. Če so bile slike prej "normalne", je potem problem na strani Slikomata. Predlagam ti uporabo Shrani.si