Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na štirih kopitih

orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

elstar je napisal/a:
Tole sta pa šestletna kobila Gloria (toplokrvna križanka) in njen žrebček Blisk, star mesec in pol (njegov oče je polnokrvni anglež):

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 4 fotografije

Če pa ta dva zaideta v sadovnjak, se mu nič kaj dobrega ne piše.
Ampak odkar topotata po pašniku, ni v bližini nobenega voluharja več, niti pri sosedih. Prej jih je bilo vsa leta povsod polno.

A se tudi vam odpirajo neke "čudne" fotografije, ko kliknete za povečavo slik? nevem
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Tudi meni se odpirajo prav čudne slike. Surprised
turururu

Odgovor Napisal/-a turururu »

Tudi meni Surprised
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Elstar, a si kaj fotke premikal v albumu Wink Laughing Laughing Laughing .

Prepovedan ogled mlajšim od 15 let (pohujšanje) in starejšim od 78 (infarkt) bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha .
Nazadnje urejal/a muha 15 Jul 2013 16:52; skupaj popravljeno 2 krat
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

muha je napisal/a:
Prepovedan ogled mlajših od 15 let (pohujšanje) in strejšim od 60 (infarkt) bhuahahaha bhuahahaha bhuahahaha .

Muha, lahko drugo mejo pomakneš na 78 let? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Mr. Green_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

mfranc, vse po željah heheh .
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Pa meni se je tudi 60 zdelo malo premalo, no. Laughing_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
elstar

Odgovor Napisal/-a elstar »

Tega pa ne razumem, kaj se dogaja s temi fotkami.
Jaz sem to naložil preko Slikomata.
Zakaj se pa odpirajo čisto neke druge slike, s katerimi nimam popolnoma nič, mi pa tudi ni nič jasno.
A se da to kako blokirati?
javrgar

Odgovor Napisal/-a javrgar »

menda nekateri serverji stvari pomešajo, če je več fotografij z istim imenom.
Poskusi s shrani.si____________________
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

elstar, lahko greš v album in popraviš svoj prispevek z novimi povezavami. Če so bile slike prej "normalne", je potem problem na strani Slikomata. Predlagam ti uporabo Shrani.si

P.s. povezave do teh čudnih slik sem pobrisal.
Odgovori