Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Drobilniki, mulčerji

Odgovori
LosBlancos

Odgovor Napisal/-a LosBlancos »

Jaz bi rabil nek drobilec vej, sem porušil 2 slivi in eno jablano,

če je kdo blizu Maribora in bi mi ga bil pripravljen odstopiti za en dan bi bil nadvse hvaležen.

David
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

V zadnji številki revije ZPS - test (prej VIP) Zveze potrošnikov Slovenije št. 2/2017 so objavljeni testi 8 tipov drobilnikov.
Najbolje sta ocenjena BOSCH AXT 25 TC (500 €) in MAKITA UD 2500 (300 €).
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Midva sva z Makito zelo zadovoljna.
Žal na pamet ne vem modela oz. v čem se sploh modeli razlikujejo.
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

A obstaja kak drobilnik, ki bi bil na baterijo?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Pepe
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Pepe »

Daniel R je napisal/a:
A obstaja kak drobilnik, ki bi bil na baterijo?
Močno dvomim, ker rabi konstantno veliko moč. Če ni elektrike v bližini, je verjetno smiselno nabaviti (ali si izposoditi) dovolj močan generator.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Sekira. Na žgance.

Dvomim tudi jaz da se kaj dobi. Ali pa je drago._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Kravzlj je napisal/a:
Sekira. Na žgance.

Dvomim tudi jaz da se kaj dobi. Ali pa je drago.

Bravo, izjava meseca. Laughing
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Daniel R je napisal/a:
A obstaja kak drobilnik, ki bi bil na baterijo?

Zal ne. Tako kot so prej omenili, rabi drobilni celoten cas zelo veliko moc za samo delovanje.
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Ja jaz ga rabim na enem malo strmem terenu. Da še agregat gor vlačim je zoprno, elektrike ni v bližini, da pa nalagam na prikolico in odpeljem bom pa rabil odpeljati veliko prikolic. Samo če ni druge bom pa eno od teh opcij ponucal. Hvala za informacije._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Odgovori