Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čebula - Allium cepa L.

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Brbr hvala za odgovor. Imaš prav.
lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Cinija1: Very Happy . Moja prijateljica sadi čebulo vedno konec aprila (ko se začnejo prazniki) in ima vsako leto krasno čebulo.

Pravijo, da spomladi muha napade, ko cvetijo češnje._________________naredimo svet lepši
brbr

Predvčerajšnjim in včeraj sem posadila gredo čebule. nekaj mi je je ostalo, zato sem prišla na idejo, da bi posadila še eno grado. Tu pa se zaplete, ker čebulčka Belokranjke in Ptujke ni več na tržišču (vsaj tukaj ne).
Zato sprašujem vas, če veste, kje bi se čebulčki teh dveh sort (lahko pa tudi Terre) še dobili, oziroma, ali je vam od sajenja kaj ostalo - rade volje odkupim._________________naredimo svet lepši
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Si klicala direkt na Amarant?
Bi znali še kaj met in ti poslat.
Če ne bodo meli, me pa cukni za rokav na ZS, meni je še nekaj ostalo, sem milsil kasneje še sadit, ampak nekaj ti pa že lahko odstopim.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Brbr, z veseljem ti pošljem dve pesti Belokranjke in tri pesti Piroske. Če je to dovolj, ali je morda potrebuješ več?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Brbr, še nekaj dni nazaj so jo imeli (belokrajnko in ptujsko)v "mojem" Sparu. Pogledam zanjo danes?
Na sejmu Flora sem videla pakrinao mešanico Tere, Belokrajnke in Ptujske).
brbr

Zlati ste.
A v Sparu jo tudi prodajajo? Tečem gledat in poročam, če bo kakšen ulov.

Potrebujem pa ene 3,5kg čebulčkov, ker je greda kar dolga Embarassed. Ker bo čebula namenjena prodaji, sem zapisala, da čebulčke odkupim. Torej podarjanje v tem primeru odpade._________________naredimo svet lepši
brbr

No, mislim, da je zadeva urejena - govorila sem z Mil, ki je rekla, da imajo v njej najbližji zadrugi še nekaj Ptujke in Terre in jo bo kupila zame.

Vam povem, tale Gartlc z vsemi svojimi prebivalci je več kot zlata vreden! Hvala vsem za hiter odziv, dobro voljo in pripravljenost pomagati..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

brbr je napisal/a:
Vam povem, tale Gartlc z vsemi svojimi prebivalci je več kot zlata vreden! Hvala vsem za hiter odziv, dobro voljo in pripravljenost pomagati...
S tem se pa globoko strinjam!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Brbr peščico Ptujske rdeče ti lahko odstopim, če ti kaj pomeni peščica
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Odgovori