Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stick/Curl
Stick je bil tudi pri meni lani po zaslugi Ivčk lepa popestritev dvorišča.Vsem, ki sem vam dal njegova semena, priporočam, da ga postavite na vidno mesto, saj je res zanimiv. Pri meni ni presegel 1m, zato sem prav debelo gledal, ko sem na Nizozemskem opazil sadiko z enakim imenom višine cca 160 cm in tudi bolj krepke rasti. Letos bom imel par sadik tudi tega vira.
Lep pozdrav
Danilo
Lep pozdrav
Danilo
Lani sem posadil 4 rastline v lonce. Velikost rastlin se je gibala med 50 in 95 cm. Z opraševanjem nisem imel težav. Je pa res, da živim na odprtem, zato vetra ne primanjkuje.
V primeru, da posadiš sejančke z navadnimi listi, pa iz njih zrastejo determinantne rastline, ki imajo grmičasto rast in nekoliko večje plodove.
V primeru, da posadiš sejančke z navadnimi listi, pa iz njih zrastejo determinantne rastline, ki imajo grmičasto rast in nekoliko večje plodove.
Danilo je napisal/a: |
Pri meni ni presegel 1m, zato sem prav debelo gledal, ko sem na Nizozemskem opazil sadiko z enakim imenom višine cca 160 cm in tudi bolj krepke rasti. Letos bom imel par sadik tudi tega vira. Lep pozdrav Danilo |
Je bilo kaj iz tistega vira? Rastlina je bila visoka?_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A