Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Naprave za beleženje temperature, vlage

crtj-admin
Site Admin

Naprave za beleženje temperature, vlage

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Citirano iz Prezimovanje grmovnic, dreves v prostoru brez svetlobe
juglans je napisal/a:
Zanima pa me spodnji graf. Predvsem strojna oprema, ... ali pa si bil le toliko priden in vsak dan vestno odčitaval in ročno vpisoval rezultate.
Nekaj enostavnega bi mi zelo prav prišlo, pa še fina bi bila kakšna možnost nadgradnje v smer zaznavanja svetlobe. (sončno, oblačno vreme - samo ti dve opciji) Spremljal bi situacijo v rastlinjaku.

Strojna oprema - jaz mu pravim kar logger - ta napravica se uporablja pri prevozu hrane, zamrznjenih izdelkov ipd..
Imam to igračko, vendar iz ebaya, na 0.5°C natančen, intervali beleženja so nastavljivi (krajši kot bodo, hitreje bo "poln"), priklop na računalnik preko USBja, in potem imaš možnosti izvoza v pdf, word, excel, tekstovno datoteko...Program je priložen, ali pa ga dobiš na internetu, in ti izriše nekaj takega:

Če pa odšteješ še kakšen euro več, pa dobiš tudi bolj natančne, z možnostjo beleženja vlage...
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Fletna igračka, ni kaj. Takoj dobim "me too" sindrom Confused_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Hvala. Si bom shranil, ker bom v kratkem potreboval nekaj takšnega.
V bistvu bo čisto dovolj merjenje temperature.
Odgovori