Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2017

Odgovori
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

To so pa moji februarski paradižniki Smile Oz. lažem, kalit sem jih dal 27.1. No prepikiran v februarju Smile
Vrsta pa je supersweet 100 in še ena, s katero smo lani bili presrečni saj je zelo okusnam a sem pozabil ime, moram vprašati nonota od moje, če se spomne vrsto Smile

Kalim še nekaj sort zahvala gre muhi, mislim, da bodo zreli za pikiranje jutri, nekateri že danes. V lončkih pa imam še ene, ki imajo že 4 listke sem jih pa dal kaliti 2.3.

Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Plamenka je napisal/a:

Alice's Dream
Blue Keyes
Brad's Atomic Grape
Great Blue

Vsekakor poročaj!!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Vsako leto sklenem, da bom poslikala in poročala o vseh novostih, potem pa kar nekako pozabim. Letos pa res moram. Exclamation Pa plodove bom prinesla na Paradajzmanijo.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Sva kar na enakem. Tudi jaz pozabljam. Upam, da ti uspejo, da jih bomo videli v živo..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka

Jih bom zelo pazila. Zaenkrat lepo rastejo in že nestrpno čakanjo na pikiranje.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Kaj je kakšna sorta balkoničarja z zelenimi ali belimi plodovi?
Ali da vpreašam če je še kakšna barva balkoničarja razen rumene in rdeče?
Uporabniški avatar
Plamenka

Zdajle se spomnim samo Green Sausage - zeleni, podolgovati plodovi.

Pa Maglia Rosa, ki je roza, malo črtast. Je za v lonce, a mogoče je malo večji. Letos ga bom imela prvič in lahko dobiš kak sejanček.

Za belega pa ne vem.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Prosila bi Plamenka, za sejanček. Green sausage ne sadim ker mi nekako plodovi preveč gnijejo.Nekje sem brala(mislim da na prejšnem forumu?) o Grunts thai pink egg pa Lime green salad.Imena verjetno niso prav napisana Embarassed
Ima kdo kakšne iskušnje z njimi?
Uporabniški avatar
Plamenka

Dobiš Maglio Roso, Originalnilist. Wink
Green Sausage rabi veliko kalcija, potem so plodovi v redu. A letos ga tudi jaz nisem sejala.
Lime Green Salad sem gojila v loncu. Je večji od balkončkarjev, potrebuje večjo posodo, a je nizek. Okus mi je bil všeč. Letos sem ga spet sejala, a ne vem, če je že prikukal ven, ker sem ga sejala 2 tedna kasneje, kot Maglio Roso. Če bo vzklilo več sejančkov, ti lahko dam tudi tega.

Grunt's Thai Pink bi tudi mene zanimal. Eno leto sem imela samo Thai Pink, ne Grunt's
Med_Ica

Odgovor Napisal/-a Med_Ica »

Plamenka, jaz se toplo priporočam za sejanček Lime green salad. Sem imel seme, pa sem ga izgubil Crying or Very sad
Odgovori