Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2017

Odgovori
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

thag je napisal/a:

No počasi se bo kaj premaknilo, dnevi so lepi in sončni, rastline počasi a vztrajno rasejo, zdaj so tudi čez noč že v topli gredi.

Na koliko pa se spusti temperatura čez noč?
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

nisem kontroliral prevec zjutraj okoli 7h ko pridem not je okoli 11 stopinj .
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Brez ogrevanja par noči +4._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Temperature pri thagu se mi zdijo za cilije nekako dovolj.
Pajo, pa je pri tebi +4 dovolj? Verjetno, ce jih nisi ogreval...
pajo

mravlja je napisal/a:
Temperature pri thagu se mi zdijo za cilije nekako dovolj.
Pajo, pa je pri tebi +4 dovolj? Verjetno, ce jih nisi ogreval...

Kot ti zdravstvo nič ne verjame in ti tudi izvidi krvi nič ne dokažejo in na tvojo zahtevo komaj prideš do slikanja pljuč ( posledica snemanja) in slika jasno pokaže, da si imel ti prav.... Zmanjkalo moči za vse._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
thag

Odgovor Napisal/-a thag »

updejtam danes je bilo zjutraj vnih 15 stopinj torej v gredi je bilo se kaj več Very Happy sicer po gledanju slik ostalih na fbju, ki so sejali rastline v istem obdobju ( začetek februarja ) so rastline prib. enako velike, sem pomirjen haha. rasejo pa mlade tudi lepo, imajo že 4 listke ( sejane začetek marca.
danes sem odpru obojna vrata v gredi, ker je bilo prevroče Smile
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Cak, pajo, a ti si zbolel? In so rastline ostale zunaj?
pajo

mravlja je napisal/a:
Cak, pajo, a ti si zbolel? In so rastline ostale zunaj?

Ja jeba 3 dni na snemanju. Najbolj žalostno je to, da ti osebni zdravnik pravi, da sploh ne zgledam bolan. Vmes sem jih takšen kot sem pač rihtal drugače bi šlo vse v ... Danes dobil še 1 dozo Sumameda. Bo že._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Trocki

Odgovor Napisal/-a Trocki »

Tudi moji so te dni kar odzunaj ponoči. Zjutraj je v rastlinjaku nekje 3-4°C in kot je videti, jim to prav nič ne škodi.
Zelenc

Odgovor Napisal/-a Zelenc »

Jest imam že probleme s prostorom - rastlinice mi rastejo hitreje kot kdajkoli in jim zmanjkuje prostora ob oknih, zunaj je pa še premrzlo čez noč. Upam, da se temperature čimprej pribličajo ugodju, da zadevice spravim ven.
Odgovori