Kakšen nasvet, bi mi prav prišel.
Salix - vrba
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
voda
pozdrav lpmami. obrežeš na pomlad. veje daš v vodo, da se ne posušijo in kasneje z njima vežeš vse na vrtu kaj je treba privezat. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
- Lpmami
- Kontakt:
-
Isaan
-
juglans
Čas za potikanje je kar pravi in lahko jo imaš tudi kar v vodi. Bo prej naredila korenine, potem pa jo posadi in poskrbi, da ob korenine prisuješ sipke zemlje. Nekaj časa skrbi za obilo vlage.
Rastlina bo dejansko enaka kot matična, računaj pa, da v mladosti, ko je več rastnega potenciala povešavosti ne bo toliko opaziti.
Pa primerno velik prostor ji predvidi.
Rastlina bo dejansko enaka kot matična, računaj pa, da v mladosti, ko je več rastnega potenciala povešavosti ne bo toliko opaziti.
Pa primerno velik prostor ji predvidi.
-
juglans
Ne vem natančno, sigurno pa večkratnik desetletja. Itak je pa že pred tem, torej še v mlajši fazi lahko že zelo lepo drevo.
Tudi jaz imam eno vrbo žalujko, na vlažnem, vendar bolj v drenu in se že lepo zazna povešajo strukturo krošnje. Pravkar cveti in je nekoliko poznejša od "navadnih mačic". Stara je 10+ let.
Tudi jaz imam eno vrbo žalujko, na vlažnem, vendar bolj v drenu in se že lepo zazna povešajo strukturo krošnje. Pravkar cveti in je nekoliko poznejša od "navadnih mačic". Stara je 10+ let.
-
metuljc
- Kraj: Rimske Toplice
- Lpmami
- Kontakt: