Peter, skoda.
Mene potiho se zmeraj "srbijo".
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Camellia sinensis - čajevec
mravlja je napisal/a: |
Peter, skoda. Mene potiho se zmeraj "srbijo". |
Meni tudi ne da miru. Razmišljam o nabavi semena ali celo manjše rastline. Oboje se dobi na Ebay-u. Imam pa, letos še posebej, težave s prostorom. Sem posejal kar nekaj različnih semen iz Indonezije. In glej ga zlomka, kali vse kot zmešano. Prostor nabito poln, komaj čakam, da se še malo otopli, da lahko vse prestavim ven.
Semena Camellia sinensis:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcamellia+sinensis+seeds.TRS0&_nkw=camellia+sinensis+seeds&_sacat=0
Rastline:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=camellia+sinensis+seeds&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcamellia+sinensis+plant.TRS0&_nkw=camellia+sinensis+plant&_sacat=0
P.s.
Forum preletim vsak dan. Včasih se zgodi, da kakšno temo preskočim in ne zasledim vprašanja, ki je bilo postavljeno meni. Zato me komot dregnite na privat sporočilih, da imam v določeni temi vprašanje.
L.p.
Peter