Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kivi - Actinidia
Tonček je napisal/a: |
Sem izvedel za eno finto. Bom tisto poskusil mogoče bo ratalo. |
Sem pomislil, da bo tadrugi stavek o tej finti. Ker, da imaš namen poizkusiti vem brez da to omenjaš.
Drugače pa se meni kar primejo po tej metodi, ne pa čisto vsi poganjki.
Bi me zanimalo izboljšanje tehnike, seveda.
Ali je to gnojilo od Cvetala dobro za kivi, ki raste v ogromnem loncu?
http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/rastline-semena-zemlja-in-gnojila/gnojila/gnojilo-cvetal-za-kivi-1-kg-specialno-trdno
Prav tako me zanima, ali lahko to isto gnojilo uporabim tudi za kaki in figo? Ker na škatli zadaj piše, da je primerno tudi za druge "podobne" rastline. Zdaj pa ne vem kaj naj bi pomenilo "podobno"
Hvala za pomoč
http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/rastline-semena-zemlja-in-gnojila/gnojila/gnojilo-cvetal-za-kivi-1-kg-specialno-trdno
Prav tako me zanima, ali lahko to isto gnojilo uporabim tudi za kaki in figo? Ker na škatli zadaj piše, da je primerno tudi za druge "podobne" rastline. Zdaj pa ne vem kaj naj bi pomenilo "podobno"
Hvala za pomoč
ikar je napisal/a: |
Ali je to gnojilo od Cvetala dobro za kivi, ki raste v ogromnem loncu? http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/rastline-semena-zemlja-in-gnojila/gnojila/gnojilo-cvetal-za-kivi-1-kg-specialno-trdno Prav tako me zanima, ali lahko to isto gnojilo uporabim tudi za kaki in figo? Ker na škatli zadaj piše, da je primerno tudi za druge "podobne" rastline. Zdaj pa ne vem kaj naj bi pomenilo "podobno" Hvala za pomoč |
Jaz ga uporabljam za kivi in je OK. Za ostalo pa nebi vedel._________________lp
Pozdravljeni, sem novi na tem forumu. Imam težavo pri kiviju Belen, ki je moški opraševalec za Soreli. Torej Belen je "izdihnil" čez zimo in ne poganja. Ker imam štiri ženske Soreli bi potreboval sadiko Belena, ki bo sedaj spomladi cvetal ali pa morda le odrezano vejo cvetočega kivija Belen, tako, da bi oprašil Soreli. Lahko kdo pomaga?
Dadada, laže se bo našel kdo, ki ti bo pomagal, če bo vedel, kje potrebuješ pomoč. Napiši v profil kraj ali regijo, kjer živiš oziroma gojiš kivije._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 12 Apr 2017 20:07; skupaj popravljeno 1 krat
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadjeNazadnje urejal/a lpmami 12 Apr 2017 20:07; skupaj popravljeno 1 krat