Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mme de Sevigne

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Mme de Sevigne

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

burbonka,čudovita, Laughing Laughing Laughing
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Zelo lepa in kako zdrave, zelene liste ti je uspelo obdržati.

Ko jo boš bolje spoznala, se priporočam(o) še za kak podatek več._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

lepa je tale MME.DE SEVIGNE,tudi jaz sem vedno bolj navdušena nad burbonkami Laughing_________________LP
E.
TANJA TT

Very Happy Very Happy res je, nekatere imajo tak čar, da bi jih kar gledal in gledal in vohal, seveda,
Garden-ja,veš da jo bom spremljala Very Happy in poročala,letos je še v loncu in se drži dobro, ker je skoraj vsak dan zalita, kaj bo, ko se preseli na stalno mesto,bomo pa videli Wink ,vsekakor bo na zelo vidnem in dostopnem mestu za zalivanje, ker vidim, da so burbonke kar žejne dame Rolling Eyes Rolling Eyes
TANJA TT

Moje ugotovitve so bile točne,lani je bilo veliko dežja in potegnila se je dobro čez 2 m,tako, da sem jo letos resnično občudovala in vohala neposredno iz "TERASE",krasno mesto sem ji našla Wink

NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Prelepe, res, vse, pa kombinacija s kamenjem, prekrasno....
Odgovori