Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2017

Odgovori
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Figula, če boš zaščitila pa ne bo slane boš huda en dan, če ne boš zaščitila, pa ti pozebe boš jezna celo leto.
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Vsak ima nekaj po svoje prav. Pravkar sem se vrnil z našega EKO vrta, kjer so vrtičkarji zaščitilli sadike z koprenami nekateri bolj šlampasto, veter opleta s koprenami in uničuje sadike, ne vem komu je to koristno.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

babaco - hvala za nasvet Smile mislim da si izbral ravno prave besede Smile
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Pri meni sploh še ni bilo negativnih temperatur te dni, ampak sem danes vseeno opazil, da so določeni mladi plodiči na slivi ( čačanski lepotici ) že fertik ... Evil or Very Mad
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Bicikel je napisal/a:
Pep, no, kakšno bitko že lahko dobiš, vojne nikoli.

Pri nas sem že opazil posledice torkove slane na kakijih. Ni videti, da bi bilo povsem posmojeno, delno pa zagotovo. Kako močno je še vprašljivo. Itak nas pa čakata še dve kočljivi jutri.
Upam, da bom uspel danes kaj poškropiti s Protifert LWM, če ne pa, "živi bili pa videli".

Mislim, da pri nas nismo imeli slane, pa se kakiju vseeno pozna, da mu je premrzlo. Če ga bo pobral mraz, zaključim s kakiji. Veliko prostora zavzame, gor pa tudi če preživi, ne bo nič.

Sem pa tudi jaz danes vsa drevesca, vrtnice, jagode,... poškropila s Protifertom lwm. Nekaj je pa zaščiteno s kopreno.
babaco

Pika, joj, da ne bom res imel kres, ko bom sosedov kozolec zažgal. Wink
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Vsaj ne bo težko fešte najt, če se kdo zgubi Laughing

Na večer končno ratalo krompir pokrit, sem dala v tunel še nagrobne sveče, zgleda kot za Halloween.
Pri nas se je veter že popolnoma umiril, napovedujejo pa od -6 pa do -1.

Kivi je tudi zavit spodaj v rjuhe in čez še folija, da ne razmoči tkanin.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Če kdo želi spremljati temperaturo ponoči naj samo poišče najbližjo merilno postajo, merijo na pol ure:

http://agromet.mko.gov.si/APP/Home/TEMPVSOTA/-1

Držim pesti, da ne bodo minusi.
babaco

Eh ja, pri meni je že 0.8 °C.
malcek

Odgovor Napisal/-a malcek »

Pep jaz sem tudi bolj tvoje sorte.
Odgovori