Pozeba 2017

Odgovori
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Plamenka je napisal/a:
Mislim, da pri nas nismo imeli slane, pa se kakiju vseeno pozna, da mu je premrzlo. Če ga bo pobral mraz, zaključim s kakiji. Veliko prostora zavzame, gor pa tudi če preživi, ne bo nič.

Sem pa tudi jaz danes vsa drevesca, vrtnice, jagode,... poškropila s Protifertom lwm. Nekaj je pa zaščiteno s kopreno.

Plamenka pozdravljena,

zanima me, kaksno sorto/e kakija imas, za katere se bolj bojis? Jih imas v mestu ali bolj na odprtem - bolj "na dezeli"?

Lp.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Samo en kaki tipo imam. Raste 3m stran od hiše, na drugi strani pa je blizu tudi sosedova hiša in bi se lahko zaključilo, da ga ne more preveč zebsti. A prejšnji kaki, ki je rasel na istem mestu, je pred leti pomrznil, ta pa tudi kaže sledove mraza.
mravlja

Potem ga pa lahko daje prepih? Mogoce rabi zavetje...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Mislim, da ima bolj zavetno lego, saj je praktično z vseh štirih strani obdan z ograjo, rastlinjakom, hišo...
mravlja

Potem upajmo, da mu jutri uspe.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Trenutno - 4.2 °C, .
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Babaco, kuriš?

Pri nas sta se napovedani 2 pod ničlo uresničili. Upam, da bo koprena pomagala, Protifert LMW pa tudi. Okrog hiše sami beli duhci Rolling Eyes .
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

Dolina blizu Rog. Slatine -3.5 °C . Skoraj tako kot lani, spet bo šlo skoraj vse hudiču Mad Mad Mad Sad Sad Sad
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Melona , kurim celo noč, trenutno je -4.5°C., kar nisem zaščitil bo šlo. Na barju je celo pod -6°C.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Obljubili -1, dostavili brezplačno še 3 stopinje dodatnega minusa za povrh :(

V okolici so med drugim tudi res ornk visoka drevesa robinije (10+). Lani so po vrhovih celo še cvetela, kot da bazen hladnega zraka ni segal do tja. Me znaima, kako bo letos. Cvetni nastavki so vsekakor že bili oblikovani.
Odgovori