Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zanimive akcijske ponudbe

Odgovori
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

A so vrečke iz gladke folije ali pa vsaj na eni plasti "narebrene"?
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Ena je groba_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
juglans

So slučajno za dobiti samo vrečke ali pa le v kompletu? Morda veš?
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

En kolut je v paketu. Imeli so tudi posebej, vendar je pošlo. Jaz bom naprej nabavljal v kmetiski trgovini. Bom pa tudi mal po netu počekiral.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
juglans

OK, hvala. Bom šel pogledat, ker mašinco že imam. Vrečk je zmanjkalo, na navadne pa ne laufa najboljše.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Juglans, STATUS je z vaših koncev, običajno imajo nekonfekcijske dolžine po ugodnih cenah. Ponudba
juglans

Oh ja, Status imam pred nosom. Sem čisto pozabil, ... verjetno se ne smem izgovarjati na emšo, kaj ne?

... to bo krivda optimista, ker je navalil s temi akcijami. Ja, zaslepil me je. To bo to.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

V temi o paradižnikih je govora o peskih in mivkah - danes ima Tuš akcijo mivke za otroška igrišča:
- 25 kg je 3,50 eur
http://www.termit.si/si/mivka-za-otroska-igrisca-in-peskovnike/
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Sedaj ima Sadika na dom sibirske borovnice v akciji. Ne vem, če je ravno poceni, samo posredujem sporočilo._________________Lp, Živa
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Merkurji, vendar žal ne vsi (preverjeno Škofja Loka ima, Novo mesto ne), imajo čebulček in česen - 80 %, pride 500 g 40 - 50 centov, čebulice narcis tudi - 40 %.

Čeprav piše, da je čebulček jesenski, sem ga 1 kg pustila za pomladansko sajenje._________________Lp, Živa
Odgovori