Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2017
figula je napisal/a: |
Lani je predvsem Amerika poročala o hudih in masovnih poškodbah na plodovkah - zvijanje listov in ustavljena rast. Kar je bila posledica uporabe herbicidov z delovanjem na rastline s širokimi listi. S takimi pripravki škropijo pašnike/travnike. Vse, kar je prišlo iz s takimi sredstvi škropljenih površin, je bilo zastrupljeno: trava, seno, kompost ..... "damages on tomato from broadleaf herbicides" Sicer ne vem, kako bi kaj takega zašlo v naše lonce .... |
Amerika je mnogo bližje kot si mislimo - ena živi tik ob meni
Pride danes najbližji sosed in s ponosom pove, da je prej šprical plevel po travi z xy strupi, pa ni nič pomagalo. Sedaj je pošprical regrat in trpotec s sredstvom za širokolistne rastline in je stvar dokončno urejena.
Groza me je stresla
Lepo enim Jaz mam sicer v gredi 4 v zemlji že kaka 2 tedna morda kak dan več, in so tam. Malenkost so zrasli. ŽAl pa mi je za moje sadikice, ker kot izgleda je nekdo zalil, ko ni bilo treba in je nekdo pozabu odpreti toplo gredo in je bilo v njej preko 34 stopinj... so se rastlince lepo skuhale in sem ostal brez dobre tretjine :( no morda, se jih bo nekaj še popravilo 12 lončkov sem že zavrgel :(