Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Žlahtnjenje vrtnic in sejanci

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tale si je pa vzel čas! Ampak se debeli in zelooo počasi razvija. Verjamem, da bo.

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

O kako se je posvetlil in kakšno močno barvo ima - krasno. Si ga kaj povohala? Da vidiš mene v takih variantah cvetenja že voham sejance kot sledni pes Laughing_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona

Seveda sem tiščala nos vanj in me je prav zabolelo! Vonja ni sploh Sad .
Poezija

Mislim da še bo, ko se malo bolj razrahlja. Koliko pa je visok? Normalno, da gre počasi s cvetom, saj vidim, da je glede na prvo sliko kar dobro pridobil na moči stebla in popka._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona

Mogoče, ja, zdaj je še trdno zvit skupaj. Prilezel je na še vedno skromnih 11 cm.
Uporabniški avatar
Melona

Tole je pa Scentimental X Amber Queen.

Poezija

O kakšna kombinacija. Nisem vedela, da imaš Amber Queen. Vsekakor oba starša odlična za žlahtnenje. Naj rastejo._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Melona, tudi mi s teboj nestrpno čakamo, da se odpre cvet in pokaže svojo lepoto Smile
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Res je, jaz tudi! Wink
Uporabniški avatar
Melona

Punce, samo še malo. Sem ravno prav otročja, da vam pokažem, da se je res začelo Smile .

Odgovori