Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Leonardo da Vinci cveti neumorno.

Alan Titchmarsh si le redko vzame pavzo.

Kadar Summer Song zacveti, sem vseeno vesela, da jo imam, čeprav se noče in noče razvejati. Še dobro, da se je vejica s cvetovi povesila, ker jo moram slikati od spodaj navzgor, tako visok poganjek ima.

Eden redkih letošnjih cvetov Cafe. Rast je zelo slaba. Pozno jeseni bo presajena v lonec, mogoče bo bolj primeren zanjo.

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Ujej, Leonardo ti je pa čisto podivjal, pa Summer Song, uh kakšna barva!
Vse so lepe
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Čeprav so redki, Cafejevi cvetovi prav pobožajo dušo, zelo lepo.
Uporabniški avatar
Plamenka

Prvi letošnji cvet - Ferdinand Pichard.

mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Ne morem verjet- pa to je Ljubljana, ne Izola. ( neverjetne razlike v klimi, pa le 80 km narazen in to ne na Primorsko...uf)

Moje so se komaj olistale, tu in tam se vidi kakšen popek- 5 mm velik.

O cvetenju pa bom še kar nekaj časa le sanjala...

Vse lepo, Mil
Uporabniški avatar
Plamenka

Tudi pri meni je večina komaj dobro olistanih. Še ene dve ali tri bodo v kratkem zacvetele, na druge bom pa še čakala. Tale Pichard je zgleda zgoden. Wink
Uporabniški avatar
Melona

Plamenka, da se nisi ti lotila še lučkanja vrtnic Laughing ! Čestitam, po mojem je tale med najbolj prvimi na celini!
Uporabniški avatar
Plamenka

Haha, Melona, pravzaprav se res lučka, ker raste skoraj pod ulično svetilko! Laughing
Uporabniški avatar
Melona

Morate imeti v Lj kakšno drugačno razsvetljavo. Pod ulično svetilko rasteta tudi moja Heidi Klum in Bobby James, pa še nič od njiju. Kakorkoli, lepa je tale tvoja in kar nazdravi ji Smile !
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Neverjetno res, da že cveti, prvi cvet je vsako leto znova izredno dragocen, kajne!? Tega Ferdinanda sem dve leti zapored naročala in nikakor ni prišel do mene. Kakšen pa je grm? Lepa rast?
Odgovori