Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2013

Odgovori
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Ne,žal sem takrat skoraj 500 km daleč .
Sad_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Z veseljem bom prišla in tudi prinesla kakšnega mojega, če bodo že zreli, ker so vsi bolj pozne sorte, pa tudi moj vrt je precej senčnat. Vsekakor pa prinesem kaj za pocrkljat Very Happy .

Ker pojma nimam, kako stvar poteka, bom skrbno čitala, kaj se boste menili, pa tu in tam še kaj vprašala, če mi ne bo jasno..._________________naredimo svet lepši
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Kaj, če naredimo predprijavo sort, da nas 10 ne prinese iste? Se bom poizkusil udeležiti s kakšno sorto, ki verjetno pri nas še ni razširjena.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Predprijava sort vsekakor pride v poštev, prvo leto sem tako naredila in se je super obneslo...

Vse v povezavi s fešto bo seveda pravočasno objavljeno, nič skrbet!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

o super se veselim Very Happy datum rezerviran...
edino "klučarstvo" bomo mal spremenili Cool
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Seveda, dašabina, letos imaš noge u luft in uživaš, za razliko od lani Wink_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Jupiii! Tudi mi4je se že veselimo vnovičnega srečanja.
borut70

Odgovor Napisal/-a borut70 »

odlično, sem se že ustrašil da je konec ......jupiii Smile
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Morda pridem tudi jaz. Prav zanima me kako je na tej že zgodovinsko slavni paradi paradižnikov.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

tjesih, lepo in zanimivo. Samo pripravi se, da te bodo divji pujsi opazovali čisto od blizu (izza ograde). Če bo še vedno na stari lokaciji, seveda.
Odgovori