Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, kako lepo ti cveti! Munstead wood je še posebej lep!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Prelepe so, zlasti Hansa, meni je zelo všeč..
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Pozdravljena, ti prvi cvetovi si še posebej "slastni"kajne?na goriškem šte malo bolj pridni z cvetenjem, pri meni so otvorile burbonke,a s posameznimi cvetovi,druge se kar napravljajo in ko bo nekaj dni sonca in višnjih temperatur,bo kar veselo
Very Happy
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Pri meni je te dni vrhunec cvetenja. Letos sem jih bolj pognojila, starejše so,zadnji mesec je bilo veliko dežja. Krasno cvetijo, veliki cvetovi, omamne dišave.
Leda, pri kateri vztraja roza vejica

Oranžna panorama (Crepuscule, Evelyn, Pat Austin, Crown P. Margareta)
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Krasen razcvet, ni kaj! klanjam se_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prekrasno!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Wow, Sončna, razkošje cvetov! Katera je za Ledo na prvi fotki, vijolična?
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Uživaj Sončna vsak trenutek, ki ga lahko med temi svojimi prekrasnimi lepoticami. Bolezni imaš kaj? Videti so zdrave...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Sončna krasne in kako so se razrasle Very Happy .Uživaj v tej lepoti.Meni je včeraj pri nekaterih od te vročine kar skurilo cvetove Twisted Evil ._________________LP
E.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Hvala za vse komentarje. Nimam časa vsak dan gledati, ker sem precej v službi in bolj malo uživam to krasoto.
Leto skoraj prva zacvetela in od takrat še ni prenehala: Eyes for you

burbonka Province Panachee: cvetovi različnih itenzitet

Panorama spodnjega dela vrta

Prešeren: ne morem ga ujeti v vsej lepoti, ker se širi na vse strani. Samo košček

Tranquility: leto krasna
Odgovori